Gianna studio – Perijali

Lokacija: Studios Gianna se nalaze u mestu Perijali i predstavljaju idealan smeštaj za porodice i parove, jer su izolovani od gužve u susednom mestu Nidri – do koga se dolazi pešice za 10 minuta. Vila je udaljena od plaže 500 metara.

Sadržaj vile: Vila se sastoji od 7 studija sa dva ili tri ležaja, u kojima je besplatan WI-FI internet i poseduje ograničeni broj parking mesta.

Sadržaj soba: Sve sobe su sa pogledom na more i sadrže klima uređaj (uz doplatu), sef (uz doplatu), besplatan WI-FI internet, potpunu opremljenu kuhinju, mini frižider, kupatilo sa tuš kabinom i balkon ili terasu.

Thalero Holiday Center – Ligija

Lokacija: Thalero Holiday Centar je smešten u Ligiji, ribarskom selu, na samo 5 km od glavnog grada Lefkas. U Ligiji se nalazi ribarska luka sa brojnim tavernama i restoranima. Istoimena plaža sa čistim morem i predivnim drvećem eukaliptusa nalazi se na samo 300 m od hotela.

Sadržaj hotela: Savršen izbor za one koji traže miran i opuštajući  ambijent. Hotel sadrži recepciju, bazen, dečije igralište, besplatan WI-Fi internet na recepciji i pored bazena, stonitenis, teren za fudbal i besplatan parking. Uz omiljena pića gosti se mogu opustiti u baru pored bazena okruženog palmama.

Sadržaj soba: Hotel ima studije sa balkonom (pogled na vrt ili bazen) koji sadrže TV, klima uređaj (uz doplatu), besplatan WI-FI internet, čajnu kuhinju, frižider i kupatilo sa tuš kabinom.

 

Stratos apartments – Nidri

Lokacija:  Stratos Apartments & Studios se nalaze 200 metara od centra mesta Nidri, 350 metara od plaže i 13 km od glavnog grada Lefkas.

Sadržaj vile:  U svom sastavu vila ima dve dvokrevetne sobe i četiri apartmana sa dve sobe (dnevni boravak sa kuhinjom i spavaća soba) odvojenih vratima. Svi apartmani su renovirani i opremljeni novim nameštajem. Stratos apartmani imaju besplatni Wi-Fi internet i vrt.

Sadržaj soba: Sobe su opremljene kupatilom sa tušem, frižiderom, klima uređajem (uz doplatu), besplatnim Wi-Fi internetom, TV, kompletno opremljenom kuhinjom i balkonom ili terasom.

hotel Tropicana Inn – Perijali

Lokacija: Hotel se nalazi u selu Perijali, samo 1 km od turističkog mesta Nidri i 16 km od glavnog grada Lefkas. Plaža je udaljena 250 metara od hotela.

Sadržaj hotela: Hotel Tropicana Inn gostima nudi salu za doručak, otvoreni bazen, bar kod bazena, terasu i parking. Na recepciji je dostupan besplatan sef. Doručak je na bazi švedskog stola.

Sadržaj soba: Hotel ima 25 soba od kojih svaka ima kupatilo sa tušem i fenom za kosu, klima uređaj, LCD TV, telefon, frižider, mini bar i balkon ili terasu.

 

vila Nidri Port studio – Lefkada

Na istočnoj obali ostrva je najveći i živopisni gradić Nidri koji ima relativno usku plažu, koja se savršeno “obavija” uvalama na kojima se grad razvio. Iz Nidrija se vide Skorpios, Meganisi i druga manja ostrva. Mesto Nidri je na pola puta između glavnog grada Lefkas i mesta Vasiliki. To je najpopularnije mesto za odmor. Njegova prelepa plaža je pre svega idealna za ljubitelje sportova na vodi, pa i za same plivače, a sa druge strane obiluje širokim spektrom hotela, vila, restorana, taverni i barova. Posebno se izdvaja velika luka sa šetalištem koja je naročito prelepa u sumrak i uveče.

Vila Nidri Port je objekat izgrađen u zoni luke, u neposrednoj blizini mora, idealno pozicioniran na samo 250 metara od plaže. Od centra mesta vila je udaljena 200 metara i 28 km od glavnog grada Lefkas.

Sobe sadrže potpuno opremljenu kuhinju, frižider, SAT TV, klima uređaj (uz doplatu), sef i Wi-Fi internet.

Vila je izgrađena na dva nivoa i raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa pogledom na more, planinu ili bazen. Vila Nidri nudi gostima besplatan Wi-Fi internet (u holu vile) i bazen. Peskovita i šljunkovita  plaža nalazi se samo 250 metara od vile.