vila Nidri Port studio – Lefkada

Grčka ostrva, Lefkada

Tip smeštaja: Studio
Struktura smeštaja: 1/2 1/2+1 1/3 Standard soba
Broj noćenja: 9
Oprema: TV Klima Parking Bazen WIFI
Udaljenost od centra: Od 100m do 200m
Udaljenost od plaže: Od 100m do 200m
Pogled na more
Pošalji upit

  Vrsta prevoza:

  SopstveniAutobusom

  Tip smeštaja:

  SobaStudioApartmanMezonetaHotel

  Deca:  Na istočnoj obali ostrva je najveći i živopisni gradić Nidri koji ima relativno usku plažu, koja se savršeno “obavija” uvalama na kojima se grad razvio. Iz Nidrija se vide Skorpios, Meganisi i druga manja ostrva. Mesto Nidri je na pola puta između glavnog grada Lefkas i mesta Vasiliki. To je najpopularnije mesto za odmor. Njegova prelepa plaža je pre svega idealna za ljubitelje sportova na vodi, pa i za same plivače, a sa druge strane obiluje širokim spektrom hotela, vila, restorana, taverni i barova. Posebno se izdvaja velika luka sa šetalištem koja je naročito prelepa u sumrak i uveče.

  Vila Nidri Port je objekat izgrađen u zoni luke, u neposrednoj blizini mora, idealno pozicioniran na samo 250 metara od plaže. Od centra mesta vila je udaljena 200 metara i 28 km od glavnog grada Lefkas.

  Sobe sadrže potpuno opremljenu kuhinju, frižider, SAT TV, klima uređaj (uz doplatu), sef i Wi-Fi internet.

  Vila je izgrađena na dva nivoa i raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa pogledom na more, planinu ili bazen. Vila Nidri nudi gostima besplatan Wi-Fi internet (u holu vile) i bazen. Peskovita i šljunkovita  plaža nalazi se samo 250 metara od vile.