Budimpešta – 2 noćenja

Mađarska putovanje

Tip smeštaja: Soba
Struktura smeštaja: 1/2 1/2+1
Usluga: Noćenje sa doručkom
Broj noćenja:
Oprema: TV Klima WIFI
Udaljenost od centra: Više od 200m
Pošalji upit

  Vrsta prevoza:

  SopstveniAutobusom

  Tip smeštaja:

  SobaStudioApartmanMezonetaHotel

  Deca:  Spajanjem tri grada: Buda, Obuda i Pest 1873. godine nastala je jedinstvena Budimpešta, danas grad oko 2 miliona stanovnika, administrativni, kulturni, naučni, privredni, trgovinski i saobraćajni centar Mađarske. Lepote Budimpešte doprinose 9 mostova i Kraljevska palata sa uzvišenjima pored Dunava sa budimske strane. I zapamtite, u Budimpešti niste bili ukoliko niste navratili u nadaleko čuvenu poslastičarnicu Žerbo, ukoliko niste zagledali izloge u ulici Vaci ili niste sebi priuštili zadovoljstvo u nekoj od čardi. Imaćete priliku da posetite izložbu jednog od najčuvenijih slikara svih vremena – Pabla Pikasa pod imenom „Pikaso – Preobraženje 1895-1972“ u Mađarskoj nacionalnoj galeriji i pogledate najranije radove, odnosno poslednju naslikanu sliku iz 1972.godine.

   

  PROGRAM PUTOVANJA:

  1. DAN, ČETVRTAK        BEOGRAD
  Polazak iz Beograda oko 23:30h sa glavne autobuske stanice BAS, centar Beograda, ulaz iz Karađorđeve ulice preko puta hotela Mr. President (tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska, ukoliko ne dobijete obaveštenje dan pred putovanje, najkasnije do 14h, obavezno kontaktirajte agenciju). Iz Novog Sada oko 00:30h sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

  2. DAN, PETAK        BUDIMPEŠTA
  Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje grada sa vodičem: obilazak Trga heroja, Andraši bulevara, Bazilike Svetog Ištvana, Ribarske tvrđave, Budimskog dvorca, Brda Svetog Gelerta… Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

  3. DAN, SUBOTA        BUDIMPEŠTA – TRŽNI CENTAR CAMPONA (fakultativno) – KRSTARENJE DUNAVOM (fakultativno) – ODLAZAK U ČARDU (fakultativno)
  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili odlazak na fakultativne izlete – tržni centar Campona sa individualnom posetom Tropikarijumu. Uveče (fakultativno) krstarenje Dunavom i noćno razgledanje Budimpešte sa vodičem. Nakon krstarenja (fakultativno) odlazak u čardu (mađarski nacionalni restoran) na večeru sa folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.

  4. DAN, NEDELJA        BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA (fakultativno) – BEOGRAD
  Doručak. Odjava iz hotela i pakovanje stvari do 9h. Slobodno vreme ili fakultativni polazak za Sentandreju. Razgledanje sa vodičem i slobodno vreme za šetnju po ovom baroknom gradiću, nerazdvojno vezanim za srpsku istoriju. Povratak u Budimpeštu. U popodnevnim časovima polazak za Srbiju iz centra Budimpešte. Dolazak u Beograd na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

  * ZA TERMIN 08.11 – 11.11.2019. ARANŽMAN POČINJE U PETAK A ZAVRŠAVA SE U PONEDELJAK

   PAKET ARANŽMAN 4 DANA: AUTOBUSKI PREVOZ + SMEŠTAJ NA BAZI 2 NOĆENJA SA DORUČKOM

  PAKET ARANŽMAN: 1000,00 din + DEVIZNI DEO IZ TABELE

  TERMIN PUTOVANJA

  HOTEL

  CENA ARANŽMANA

  SPECIJALNA CENA

  13.06 – 16.06.2019.

  MILLENNIUM 3*

  85 €

  65 € do 20.05.

  22.08 – 25.08.2019.

  3*

  85 €

  65 € do 15.07.

  19.09 – 22.09.2019.

  3*

  85 €

  65 € do 15.07.

  17.10 – 20.10.2019.

  3*

  85 €

  65 € do 15.07.

  08.11 – 11.11.2019.

  DAN PRIMIRJA

  3*

  85 €

  65 € do 15.07.

  05.12 – 08.12.2019.

  ADVENT VIKEND

  3*

  85 €

  65 € do 15.07.

  19.12 – 22.12.2019.

  ADVENT VIKEND

  3*

  85 €

  65 € do 15.07.

  UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI VAŽI DO NAZNAČENOG DATUMA U TABELI

  Cene iz tabele su izražene u eurima. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • prevoz autobusom turističke klase (od 16 – 87 mesta) prosečne udobnost na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
  • smeštaj u hotelu 3* (po lokalnoj kategorizaciji) u 1/2 i 1/2+1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje)
  • panoramsko razgledanje Budimpešte u pratnji vodiča
  • usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja
  • troškove ogranizacije putovanja

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • putno zdravstveno osiguranje
  • individualne troškove – nepomenute usluge
  • fakultativne izlete

  DOPLATE i POPUSTI:

  • doplata za 1/1 sobu 40 € (na upit)
  • doplata za dodatno sedište u autobusu 30 € (isključivo na upit)
  • dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) ostvaruje popust 10 € na cenu aranžmana
  • dete do 6 godina (u zajedničkom ležaju) ostvaruje popust 40% na cenu aranžmana
  • ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz

  DOPLATE ZA TRANSFER IZ DRUGIH MESTA:

  • Transfer iz Užica, Čačka 20 € – minimum 8 putnika
  • Transfer iz Kragujevca, Batočine –  20 € – minimum 4 putnika
  • Transfer iz Zrenjanina 1500 rsd-  minimum 4 putnika

  FAKULTATIVNI IZLETI:

  • ČARDA (VEČERA SA FOLKLORNO ZABAVNIM PROGRAMOM) 25 € / 20 € (deca do 12 godina),
  • KRSTARENJE DUNAVOM 15 € / 10 € (deca do 12 godina),
  •  IZLET U SENTANDREJU 10 € / 5 € (deca do 12 godina),
  • TRŽNI CENTAR CAMPONA 5 € ulaznica za Tropikarijum 2700 forinti (oko 9 evra odrasli), 2000 forinti (oko 6,5 € deca do 18 godina) – ulaznice se plaćaju na licu mesta.

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 35 putnika. Deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.

  OPIS SMEŠTAJA:

  Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Sobe su standardne, dvokrevetne (1/2) i dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (1/2+1). Doručak je kontinentalni. Potpisivanjem Ugovora o putovanju putnik prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u programu putovanja. Organizator će odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, a najkasnije 7 dana pre početka putovanja obavestiti putnike o nazivu hotela pisanim putem. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune kapaciteta, ili sličnom:

  Hotel MILLENNIUM 3* Nalazi se sa peštanske strane, na liniji gradskog prevoza – metroa. Hotel ima aperitiv bar, restoran u kom se služi doručak po principu švedskog stola – samoposluživanje. Sobe su u 1/2 i 1/2 +1 (treći krevet je pomoćni ležaj manjih dimenzija – isključivo na upit) sa TWC, TV, mini bar, telefonom…

  www.hunguesthotels.hu/hu/hotel/budapest/hunguest_hotel_millennium/