The Palm Club Apartment

Opis hotela & Sadržaj hotela

 

Hotel se nalazi u Kušadasiju, na 300m Kuštur plaže i 5 km od centra.

Hotel ima otvoreni bazen, restoran, lobi bar, pool bar sef na recepciji (posebno se plaća), restoran, bar, prodavnica suvenira. Usluga u hotelu je  polupansion (doručak švedski sto-samoposluživanje, večera set meni). Besplatni suncobrani i ležaljke na bazenu.

Sobe su apartmanskog tipa sastoje se od spavaće sobe sa dva ležaja i dnevne sobe sa 1-2 kauča, TWC-om, TV-om, balkonom, frižiderom i klima uređajem

Hotel Santur

Opis hotela & Sadržaj hotela

 

Hotel Santur 3* se nalazi u centru grada, u blizini tzv. Džuma pazara, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija.

Nalazi se u Kušadasiju, a od gradske plaže hotel je udaljen oko 400m.

Hotel sadrži prostrani recepcijski hol, TV-salon, restoran, bar i bazen sa ležaljkama i suncobranima. Usluga u hotelu Santur je na bazi polupansiona.

Sobe su klimatizovane i opremljene su telefonom, televizorom i terasom. Trokrevetne sobe nemaju terasu.

Hotel Dabaklar

Opis hotela & Sadržaj hotela

 

Hotel se nalazi u gradu i na oko 1km od gradske plaže, aerodrom u Bodrumu je na oko 125km od hotela. Gradska plaža je peščana, suncobrani i ležaljke na plaži dostupni uz doplatu. Hotel Dabaklar je kvalitetan gradski hotel, lociran u samom centru grada. okružen kafićima, buticima, koji pružaju kvalitetnu i pristupačnu uslugu.

Recepcija, otvoreni i zatvoreni deo restorana, 4 bara, otvoreni bazen, sauna, tursko kupatilo, masaža, fitnes, bilijar, lift, wi fi. Suncobrani, ležaljke i prostirke uz bazen – besplatna upotreba za goste hotela. Usluga polupansion (doručak i večera “švedski sto” – samoposluženje, izbor ponudjenih obroka).

Sobe su komforne i ukusno opremljene, standardne dvokrevetne i trokrevetne (max primaju 3 odrasle osobe + 1 dete do 13 godina). Sobe poseduju kupatilo (Tuš WC i fen za sušenje kose), klima uređaj, SAT TV, sef, mini bar, balkon, wi fi.

 

Hotel Arora

Opis hotela & Sadržaj hotela

 

Hotel se nalazi u neposrednoj blizini turističkih atrakcija destinacije, na privatnoj peščanoj plaži.

Gostima hotela na raspolaganju su dva restorana, od kojih je jedan na otvorenom. Hotel poseduje nekoliko barova, između ostalog i bar na bazenu, kao i vitamin bar. U sklopu hotela je i frizer, doktor, prodavnica, a hotel ima razne sadržaje namenjene sportskim aktivnostima, kao i relaksaciji. Bazen na otvorenom poseduje i deo namenjen deci, a hotel ima i zatvoreni bazen.

Hotel Arora ima više od 70 soba od kojih su sve klimatizovane, poseduju kupatilo sa tušem ili kadom, imaju fen, telefon, televizor, mini bar i sef, a većina soba ima pogled na more ili na bazen.