Hotel Sealine

Opis hotela & Sadržaj hotela

 

Sealine Suite hotel nalazi se u Alanji, na 20 minuta hoda od centra. Hotel se nalazi u blizini muzeja, kao i Crvene kule, koja je udaljena oko 1,5km. Od aerodroma u Antaliji udaljen je oko 130km.

U svom sastavu hotel ima recepciju, restoran, bar kod bazena, lobi bar, 2 otvorena bazena sa dečijim bazenom, tobogan. Wi-fi besplatno u javnim prostorijama hotela.

Ukupno 114 hotelskih soba imaju klimu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, sef, mini bar, LCD SAT TV i DVD plejer, telefonsku liniju i balkon sa pogledom na planinu.

Hotel Maya World Side

Opis hotela & Sadržaj hotela

 

Hotel zauzima ukupnu površinu od 17.000m2, i lociran je na oko 65km od aerodroma u Antaliji i oko 5km od Sidea. Izgrađen je 2013. godine. Od privatne peščane plaže deli ga 400m, do koje se dolazi putem kroz park.

 

Hotel ima glavni restoran, 2 a la card restorana (turski i italijanski), 4 bara (bar kod bazena, bar na plaži, bar u bašti, disko bar), 2 otvorena i 2 dečija bazena, akva park sa toboganima, dečiji klub i igraonica, spa i fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, Wi-Fi u lobiju hotela. U ponudi su i: sportovi na vodi-uz doplatu, teniski tereni, odbojka na plaži, konferencijske sale. Uz doplatu mogu se još koristiti: sauna, đakuzi, masaže, bilijar, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje, lekar i usluga čuvanja dece.

Sobe su opremljene SAT TV, mini barom (voda besplatno), klima uređajem, fenom za kosu, sefom (uz doplatu), direktnom telefonskom linijom.

Hotel Kleopatra Ada Beach

Opis hotela & Sadržaj hotela

 

Hotel Kleopatra Ada Beach se nalazi u Alanji na 60 metara od čuvene plaže Kleopatra, a od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 125 km.

Kleopatra Ada Beach hotel se nalazi preko puta Kleopatrine plaže, na 1km od centra Alanje, i oko 125km od aerodroma u Antaliji.

U okviru hotela su glavni restoran, bazen, bar pored bazena, dečiji bazen, stoni tenis, pikado, fitnes centar, odbojka na plaži. Uz doplatu se mogu koristiti bilijar, motorni sportovi na vodi, masaže, sauna, tursko kupatilo, salon lepote, internet, usluge doktora.

Sobe (ukupno 86) imaju split klima uređaj, SAT TV, kupatilo sa tušem, fen za kosu, sef (uz doplatu), mini bar, telefonsku liniju, balkon.

Azak Beach Hotel

Opis hotela & Sadržaj hotela

 

Azak Beach Hotel se nalazi u Alanji preko puta Kleopatrine plaže. Udaljen je 1km od centra Alanje i 120km od aerodroma u Antaliji. Autobuska stanica je na 800 metara od hotela. Preko puta hotela je Kleopatrina peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni.

Azak Hotel je kompletno renoviran 2011. godine. Hotel ima recepciju, restoran oko bazena i udoban zatvoreni restoran sa kapacitetom od 100 gostiju na bazi švedskg stola, koji nudi jela turske i internacionalne kuhinje. Hotel poseduje takođe A la Carte restoran, lobby bar, bar pored bazena, zatvoreni i otvoreni deo bazena za decu, saunu, tursko kupatilo, sobu za masažu, fitnes salu, medicinsku službu, uslugu pranja i peglanja veša, besplatan Wi-FI internet u lobiju hotela, stoni tenis i bilijar.

Hotel ima ukupno 62 sobe. Sve sobe su elegantno opremljene i imaju balkon sa pogledom na more, laminat, klima uređaj, SAT TV, muzičke kanale, telefon, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu) i krevetac za bebu (na zahtev).