Vila Myrto – Paralija

Lokacija: Vila Myrto ima odličnu lokaciju, nalazi se na 70 m od najlepšeg dela plaže i 150 m od centra mesta.

Opis: Potpuno nov objekat, luksuzno opremljen, veoma kvalitetne izrade. Od smeštajnih jedinica na raspolaganju su studiji za dve i tri osobe i apartmani za 5 i 6 osoba. Sve smeštajne jedinice se nalaze na prvom i drugom spratu. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV, internet koji je gostima besplatno na raspolaganju. Svi studiji su klimatizovani, a doplata za korišćenje je 5 € dnevno. Promena posteljine se vrši na polovini smene.

My hotel – Paralija

Lokacija: Vila My Hotel se nalazi u mirnom delu Paralije, na 250 m od plaže.

Sadržaj vile: Usluga najma studija.

Sadržaj vile: U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni lepo namešteni studiji koji su opremljeni klima uređajem (uz doplatu od 5eur po sobi/po danu), SAT TV, kupatilom sa tuš kabinom, frižiderom, kompletno opremljenom kuhinjom, besplatnim Wi-Fi internetom i balkonom ili terasom.

hotel Evrostar 2* – Paralia

Lokacija: Hotel Evrostar se nalazi u mestu Paralia Katerini, na glavnom putu. Udaljenost od mora je oko 350 metara, grad Katerini je udaljen 5 kilometara, a aerodrom 100 kilometara. Plaža najbliža hotelu je javna, peščana, a suncobrani i ležaljke se plaćaju dodatno.

Sadržaj hotela: Hotel Evrostar je porodični hotel koji poseduje restoran, bar u lobiju i bazen u dvorištu. Hotel ima lift, kao i pristup internetu. Usluga all inclussive light.

All Inclusive light koncept se bazira na doručku, ručku, večeri, a takođe gostima su na raspolaganju sva lokalna pića poput uza, piva, vina u periodu od 13h – 16h, kao i od 19h do 22h).

Sadržaj soba: Hotel poseduje sobe na prvom, drugom ili trećem spratu, kao i sobe u prizemlju. Sve sobe su klimatizovane (korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu i ne plaća se dodatno), telefon, televizor, mini frižider, kao i terasu ili balkon. Kupatila poseduju fen

vila Iulia – Paralia

Lokacija: Vila se nalazi u mestu Paralia Katerini, na 180 metara od plaže. Najbliži aerodrom je udaljen nekih 100 kilometara. Plaža najbliža hotelu je javna, peščana, a suncobrani i ležaljke se plaćaju dodatno.

Sadržaj vile: Vila poseduje sobe na sva tri sprata, kao i u prizemlju.

Sadržaj soba: Sve sobe su klimatizovane (korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu), imaju televizor, mini kuhinju, terasu ili balkon. U kupatilu se nalazi fen, ali peškiri nisu uključeni u uslugu.