vila Irini

Lokacija: Vila Irini u Asprovalti je objekat sa ekskluzivnom lokacijom, u neposrednoj blizini šetališta Asprovalte, svega 70 metara od široke peščane plaže.

Smeštaj: Vila Irini u ponudi ima dvokrevetne studije, kao i petokrevetni apartman sa mogućnošću korišćenja pomoćnog ležaja (sofa iz koje se izvlači fioka). Sve smeštajne jedinice su opremljene čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem i frižiderom, TV, klima uređaj (korišćenje uz doplatu na licu mesta 3 € dnevno), kupatilo i terasu. Promena posteljine je nakon petog noćenja gostiju. Gosti sami održavaju higijenu studija.

Besplatne usluge: Wi-Fi internet

Pavlos bungalovi

Lokacija: Pavlos bungalovi se nalaze na atraktivnoj lokaciji, 100 m od peščane plaže, između dva popularna letovališta – Nea Vrasne i Asprovalte. Šetališta oba letovališta su udaljena svega 250 m od bungalova, tako da gosti mogu uživati u izboru.

Smeštaj: Objekat ima 5 bungalova za smeštaj 3-5 osoba i zajedničko dvorište sa letnjikovcem i skarom za roštilj. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa posuđem, kupatilo, SAT TV 15″, besplatni WiFi internet, klima uređaj (korišćenje uz doplatu na licu mesta 5 €  dnevno), terasu sa garniturom za sedenje. Promena posteljine je jednom tokom boravka. Vila nema peškire i gosti sami održavaju higijenu studija. Gostima je na raspolaganju veliki parking.

Besplatne usluge: WiFi internet, parking.

15 % POPUSTA – za uplate u celosti do 01.03.2020.
5 % POPUSTA – za rezervacije do 01.03.2020. plaćanje do polaska

  • Četvorokrevetni studio (1/4 std), Bungalov br. 5 –  dva francuska ležaja
  • Četvorokrevetni studio (1/4 std), Bungalov br. 4 –  francuski ležaj + krevet na sprat
  • Petokrevetni studio (1/5 std) – Bungalov br. 3 – francuski ležaj + singl ležaj + krevet na sprat
  • Četvorokrevetni studio (1/4 std), Bungalov br. 2 –  dva francuska ležaja
  • Četvorokrevetni studio (1/4 std), Bungalov br. 1 –  francuski ležaj + krevet na sprat
  • Agencija ne može garantovati brzinu interneta i  nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema;